Enterprise Europe Network la Ziua Europei 2018

A devenit deja o tradiție ca Ziua Europei să reunească toate instituțiile și structurile ce urmează direcția europeană de dezvoltare. În anul acesta, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a organizat acest eveniment pe parcursul a două zile- la 12 și 13 mai.

Și de această dată membrii echipei Enterprise Europe Network (EEN) au fost prezenți în Orășelul European promovând și popularizând activitatea rețelei. Reprezentanții EEN au repartizat materiale informaționale și au discutat cu persoanele care își doresc o dezvoltare a afacerii pe care o dețin. Astfel persoanele cointeresate au aflat  de la sursă directă posibilitățile oferite de EEN pentru internaționalizarea  afacerii lor.

Menționăm că în acest an Enterprise Europe Network  marchează 10 ani de activitate și reprezintă în continuare un instrument cheie în strategia de stimulare a creșterii economice ale Uniunii Europene (UE). Rețeaua reunește aproximativ 600 de organizații de sprijinire a afacerilor din peste 60 de țări ajutînd companiile mici să beneficieze de oportunitățile oferite de  UE.